BİTLİS / MERKEZ - Çeltikli Şehit Nadir İpek İlkokulu

Çeltikli Şehit Nadir İpek İlkokulu

Adres
ÇELTİKLİ KÖYÜ ÇELTİKLİ KÖY YOLU KÜME EVLERİ ŞEHİT NADİR İPEK İLKOKULU BLOK NO 54 MERKEZ / BİTLİS
Vizyon
Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak.
Misyon
Çeltikli Şehit Nadir ipek ilkokulu ailesi olarak misyonumuz, bizlere emanet edilen çocukları çocuğumuz bilip bir aile sıcaklığı içerisinde” Her çocuk özeldir.” düsturuyla onların bireysel farklılıklarını, yetenek, ilgi ve becerilerini de dikkate alarak geleceğe hazırlamak; milli ve manevi değerlerini koruyup sonraki nesillere aktarabilen, bilgiyi etkili ve verimli kullanarak karşılaştığı problemlere akılcı çözümler üreten, özgüveni yüksek hür ve demokratik düşünen, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, bilimsel metotlarla eğitilmiş, teknolojiyi kullanabilen, dürüst, sevecen, sosyal, her anlamda kendine yetebilen ve çağının gereksinimlerine cevap verebilecek donanıma sahip bireyler yetiştirmektir.
08:40 _ 14:20
Soba